10 dresses for new years eve

5 lækre morgenopskrifter

Sprøde rug vafler

Vi kender det vist allesammen. At vågne op d. 1. januar med en dunkende hovedpinen og træthedsfornemmelse. Nogen har måske overnattende gæster, andre får måske gæster. Derfor ville det jo være rart at kunne tilbyde sine gæster en dejlig og lækker morgenmad. Det er især vigtigt, hvis man nu skulle have slemme tømmermænd som jeg ;-) Jeg værdsætter i hvert fald en god morgenmad, en morgenmad, hvor jeg har kræset lidt ekstra og der er gjort noget ud af maden. Hvor lækker kunne det ikke være at stå op til duften af friskbagte boller? Eller pleje tømmermændende med lækre pandekager dyppet i sirup?

Og hvis man allerede er hoppet på nytårskuren, kan man med god samvittighed spise sunde vafler med bær?

Det eneste det kræver er at man har handlet ind og forberedt det meste. Det tager ikke lang tid at bage pandekagerne, eller varme vaflerne. Og bolledejen kan sågar laves dagen før og blot sættes i ovnen dagen efter. Nemt ikke?

Og så behøver du ikke engang at tænke på morgenmaden d. 1. januar ;-)

Jeg tror jeg vil forberede en god glutenfri bolledej til vores gæster. Måske tilsat et blødkogt æg og hjemmepresset juice. Det må være den perfekte kur på tømmermændende ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 dresses for new years eve