Lately on film

GIVEAWAY: Valentines day

IMG_9717XX

VALENTINES DAG <3

Nogle fejrer det, andre hader det! Uanset, så synes jeg nu alligevel at vi skal fejre at det er Valentines dag på søndag D. 14. februar. Derfor har jeg fået lov til at udlodde en ret lækker goodiebag til den perfekte hjemmespa til 1 heldig vinder. For selvom det er en dag hvor man skal glæde andre, så er det mindst ligeså vigtigt at huske at pleje sig selv! Og nå ja, så gør det vel heller ikke noget, at man selv kommer i en hyggelig lyserød stemning ;-)

Denne goodiebag indeholder:

Hånd og negle creme fra Mythos
EOS læbepomade Coconut Milk
Essie lak Sugar Daddy
Essie lak Licorice
Essie lak She Said Yes
Maybelline mascara Sensational Sort Vandfast

I kan læse mere om produkterne længere nede på siden.

For at deltage i konkurrencen skal du:
Like facebooksiden HER og tilmelde dig nyhedsbrevet fra Billigvoks HER.
Læg en kommentar med “Glædelig valentines dag” nedenfor.

Konkurrencen slutter allerede på torsdag d. 11. februar kl. 22

Jeg trækker en vinder umiddelbart derefter.

HELD OG LYKKE <3

IMG_9731X Lakkerne fra Essie er altid lækre at have i skuffen eller tasken. De er både holdbare og ikke mindst super fine i farverne. Hver lak har et helt specielt navn, hvilket også gør lakkerne lidt ekstra speciel. Et godt råd når du bruger Essie Lakkerne er:

  • Rens først neglene med neglelak-fjerner – også selv om der ikke er rester af lak på neglene.
  • Brug en basecoat. Det sikrer, at lakken binder bedre og bliver mere holdbar.
  • Påfør to lag neglelak for optimal dækkeevne.

 

Mythos hånd og neglecreme er en god håndcreme, som vil give din manicure et ekstra løft! Den går nemlig ind og blødgør og plejer hænderne. Dette er en vigtig faktor, for at undgå skader som flækket negle og neglerod. Efter endt manicure, smør hænderne og neglene ind i den bløde creme, for at få et fuldendt finish.

 

 

IMG_9738X

Sensational Mascara fra Maybelline i den klassiske sort er både holdbar og så er den også vandfast. Så hvis man nu alligevel skulle fælde en tåre denne dag, så er du godt dækket ind ;-) Udover at mascara er holdbar, så sørger den også for et eksklusivt vippeløft. Mascaraen har en fin kurvet børste, som hjælper dig til at fange alle vipper og giver et flot finish.

EOS læbepomade giver dig et kys af kokos og holder dine læber skinnende og fugtige til hele dagen. Det smarte ved denne lille læbepomade er at den er drøj i brug og så plejer den også læberne samtidig med at du har den på. Smart ikke?

IMG_9747X

Indlægget er udgivet i samarbejde med Billigvoks

69 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately on film