Valentines dag

Lately

Nogen har forkælet sig selv med et par nye pumps ifølge aftale om at shoppe lidt nyt <3

Fredag aften blev weekenden fejret med hjemmelavet pizza med ham den søde

Nyeste indkøb natlamper, altså udover skoene ;-) Indretningen begynder at tage form!

Når ens mor forkæler en med tyske salt fisk – favorite <3

Denne uge er nærmest fløjet afsted. Den har stået på sygdom og og og så har flytingen for alvor taget fart. Jeg er næsten flyttet ind hos min kæreste nu. Og det føles rart. Især det at have en base igen, efter at have boet i en taske. Nu glæder jeg mig til at holde ferie og få styr på de utallige flyttekasser og finde mig rigtig til rette herhjemme. Jeg tænker at I får lov til at følge lidt med, eftersom jeg kommer på plads i den næste uges tid. Der er nemlig nogle der har fået vinterferie ;-) Og den skal bestemt bruges på en masse gøremål herhjemme, en lejlighed der skal afsluttes, kaffedates med et par veninder og familie fødselsdag. Desværre starter jeg lige ferien ud med endnu en omgang forkølelse. TAK! Jeg må vist hellere drikke nogle flere af de her..

Heldigvis har kæresten lige varmet lidt suppe til mig og så er der pandekager til dessert – sikke en valentinesdate, hva? :-)

Jeg håber at I har haft en rar uge og ikke mindst en dejlig weekend. :-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentines dag