Torsdagsnegle

Henriettes brevkasse

Okay dette er lidt et eksperiment og ganske nyt for mig. 

Men jeg er i en længere periode blevet kontaktet af et par læsere, som har haft et spørgsmål fra hverdagens problemer eller blot et tip til hjemmet og arbejdet. Hvilket jeg selvfølgelig synes har været helt fantastisk og dejligt, at I skriver til mig med spørgsmål fra jeres hverdag. Især fordi jeg føler at jeg kommer til at lære jer bedre at kende. 

Det har fået mig til at tænke over om der mon er flere læsere der har spørgsmål som disse? Det behøver ikke at være om problemer i hverdagen eller psykiske ting. Det kan være ALT mellem himmel og jord. Ligefra boligsmag til tøjkrise, til kæresteskænderier eller blot et godt råd til at gøre hverdagen lettere. 

Derfor har jeg åbnet “Henriettes brevkasse” – som egentlig er læsernes brevkasse. 
Jeg tager et læserbrev op hver onsdag, som vi kigger nærmere på og jeg kommer med min synsvinkel. derefter har I mulighed for at taste løs i kommentarfeltet og komme med jeres egne erfaringer og gode råd. På den måde kan vi forhåbentlig få løst nogle af hverdagens udfordringer sammen. 

Lyder det ikke hyggeligt? :-)

Skulle du have lyst til at skrive til mig – så kontakt mig gerne på min mail ?henriettesblog@hotmail.dk 

?Alle mails betragtes som 100 % anonyme og jeg forholder mig en tavshedpligt. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagsnegle