LOOK OF THE DAY: THINK PINK

MINE SOMMERFAVORITTER

Min sommerferie bestod både af afslapning, regnvejr, oprydning i huset, sortering af garderoben og en ferie til Tyrkiet. 

Og selvom ferien var noget af blandet landhandel hvad angår sommervejr og temperatur, så var der altså nogle ting som gik igen denne sommer. Nemlig de produkter som jeg har brugt (og stadigvæk bruger) denne sommer.
?Der er alt lige fra en plejende hårkur, en god neglelak til solcreme og et godt fodbad. Og nå ja så tror jeg endelig at jeg har fundet løsningen på de dersens røde knopper. Læs med nedenfor ;-)

Intim cooling balm, RFSU 54, 95 kr.

I min tid som Matas pige, så lærte jeg altid at man skal være påpasselig med barbering på de steder i sommerperioden. F.eks skal man passe på med at barbere ben den samme dag, hvor du lufter benene til solbadning. Dette kan risikere kløe og røde knopper. Selvsamme situation kan opstå under armene. Der er sikkert flere af jer der har oplevet af der kan opstå lidt irritation i armhulen, specielt hvis man bliver solskoldet der eller hvis du sveder.

Jeg afprøvede denne lille gel på vores ferie i Tyrkiet, da jeg gerne vil have barberet ben hver dag. Så hver gang efter badet smurte jeg denne gel på benene, som gav en kølene fornemmelse og efterlod huden rar og blød. Det samme gjorde jeg under armene inden jeg tog deo på. Og således havde jeg ingen problemer med røde knopper og kløe.

Sol mousse, Piz Buin 150 kr.

Jeg kan ikke understrege det nok. Solcreme er et MUST. Også selvom du mener at du sagtens kan tåle solen uden eller bruge en creme uden for stor faktor.
Jeg vil klart anbefale at du som minimum bruger solfaktor 15 herhjemme i Danmark. På den måde vil du stadigvæk få en masse sol samtidig med at du er beskyttet med stråler og solskoldning. Faktisk havde jeg bestilt en hel masse solcreme og spray som vi skulle have med til Tyrkiet, men postbuddet synes det var sjovere at levere det lige efter vi var kørt mod lufthavnen ;-) Heldigvis lover de godt vejr i næste uge!

Hårkur, Maria Nila 219 kr.

Under sommerperioden blev dit hår udsat for både saltvand, pool og sol – 3 farlige ting for dit hår. Det udvikler nemlig tørt og ødelagt hår. Derfor er det super vigtigt at bruge en god hårkur mindst 1 gang om ugen i sommerperioden, for at holde håret rent og beskyttet.

Jeg har brugt denne hårkur, som både er god til at pleje håret og ikke mindst give det en god volumne. Og nå ja – så dufter den ret så dejligt ;-)
Mit hår har været silkeblødt og skinnende efter jeg er begyndt at bruge den, uden at mit hår bliver fladt.

Fod creme, Ilse Jacobsen 195 kr.

Egentlig havde jeg lovet mig selv at jeg mindst en gang i ugen forkælede mine fødder med et fodbad. Men det blev desværre kun til 2 gange fodbad og ellers en masse fodcreme.
Jeg ved ikke med jer, men mine fødder er temmelig tørre, da jeg dagligt udsætter dem for alt fra høje hæle til lange traveture. Og det giver altså en vis tørhed, hvis man ikke sørger for at forkæle fødderne med et fodbad eller en god fodcreme.
Denne creme står faktisk på mit natbord, som minder mig om at jeg hver aftenen inden jeg går i seng, skal smøre mine fødder ind. Cremen er en butter-cream, som er blød som smør og er super nem at smøre ind og efterlad fugtet og bløde fusser ;-)

Neglelak Petal Pushers, Essie 99 kr.

Det kan vist ikke komme bag på nogen, hvis jeg siger at neglelak er et must? Specielt når solen skinner og både fingernegle og tåneglene skinner så fint i farver.

Denne neglelak har været en af mine genganger denne sommer – faktisk er det den neglelak jeg har brugt allermest. (og faktisk har jeg den også på nu, as we speak) Lakken klarede en hel uge i Tyrkiet med både saltvand, poolvand og sol. Og jeg var ret imponeret over at den ikke skallede eller blev misfarvet. Se flere negleideer og lakker HER.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: THINK PINK