LOOK OF THE DAY: SUNDAY HANGOVER

NAILS: Dusty Dawn

Det er torsdag og derfor også tid til at vise torsdagsneglene frem. Denne torsdag har jeg valgt at vise denne fine neglelak fra Appeal4. Jeg går lidt og drømmer om at sommeren slet ikke er slut endnu – jeg er sikker på at der stadigvæk er lidt sol i vente i form af sensommeren ;-)

Neglelakken hedder Dusty Dawn og jeg synes egentlig at den er meget passende til vores årstid lige nu og specielt til vejret ;-) Den har en fin sart lyserød farve med et hint af lyslilla. 
Jeg kan godt lide at neglene får et fint og feminin udtryk samt et enkelt udseende. 

Denne neglelak kommer helt sikkert i min neglelaksskuffe ;-) Jeg har brug 3 lag, men faktisk kunne man sagtens nøjes med 2 lag, da lakken er ganske dækkende. Dette er den matte udgave, hvilket får lakken til at tørre noget hurtigere end sædvanligt. Win win hvis I spørger mig ;-)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: SUNDAY HANGOVER