Julerier - dagen før dagen

Adventskonkurrence: VIND BYBIEHL UR

GLÆDELIG 1. ADVENT <3

Traditionen tro, så har jeg en lækker adventskalender til jer hver søndag indtil juleaften.
Og jeg kan allerede røbe nu at ikke nok med at jeg fejrer julen med konkurrencer her på bloggen, så deler jeg også gaver ud på min Instagram HER. Så hold endelig øje der :-) Lækkert, ikke?

Jeg starter adventskalenderen med en af mine absolutte favoritter. Nemlig mit yndlings ur fra Bybiehl. En heldig læser har nemlig mulighed for at vinde det smukke CLASSICA BYBIEHL UR med brunt italiensk læderrem og hvide Zirkoner på den hvide skive. Til en værdi af 1695 kr.

Der går ikke en dag, hvor jeg ikke bærer mit ur og jeg føler mig temmelig nøgen uden dette! Så at kunne udlodde sådan en gave til én af jer, er altså en ret stor ære for mig :-) Se hvordan du deltager i konkurrencen herunder.

FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN OM ET CLASSICA BYBIEHL UR , skal du gøre følgende:

1. Synes godt om bloggens facebookside HER.
2. Skrive en kommentar herunder med dit navn, alder og hvor du kommer fra.

Konkurrencen slutter på lørdag d. 3. december kl. 14 – hvor jeg derefter trækker en vinder.

HELD OG LYKKE <3

Følg mig gerne på de sociale medier.

Facebook HER.
INSTAGRAM
HER.

116 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julerier - dagen før dagen