FREDAGSCOCKTAIL: LILLET ROSÉ GRAPEFRUIT LEMONADE

GIVEAWAY: VIND SOMMERPLEJE TIL DIT HÅR

Sponsoreret

Om lidt over en uge, så drager jeg på ferie og selvom jeg glæder mig, så frygter jeg også lidt plejning af mit hår.

For på min ferie bliver mit hår udsat for sol, saltvand, klor og generel tørhed, som ikke ligefrem plejer håret, vel? ;-)

Derfor er jeg lykkelig over at jeg har fået lov til at teste denne lækre serie fra OGX, nemlig Sea Mineral Moisture serien.
Denne skulle eftersigende være genial til både før, under og efter ferien til at pleje dit hår. Den redder nemlig dit hår for at blive tørt og ødelagt og derimod giver dit hår en masse fugt, pleje og skåner din hovedbund!

Så mon ikke denne fine serie bliver pakket med i kufferten, det tror jeg nok! ;-)

Men hvis du står og skal på ferie eller blot har lyst til at forkæle dig selv med lidt ekstra pleje til håret, så har du nu muligheden for at vinde hele serien ovre på bloggens Instagram HER.

Serien forhandles ikke i Danmark, så det er nu du skal slå til, hvis du vil være den heldige vinder af det eksklusive plejesæt til håret :-)

Jeg selv, vil smutte ud i det gode vejr og pleje de tarvelig tømmermænd der desværre hører med, når man var til sommerfest i aftes, specielt efter at have tilbragt det meste af dagen på vores sofa ;-)

Hav en dejlig lørdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSCOCKTAIL: LILLET ROSÉ GRAPEFRUIT LEMONADE