LOOK OF THE DAY: BACKYARD

FREDAGSCOCKTAIL: LILLET ROSÉ GRAPEFRUIT LEMONADE

Det er blevet fredag og dermed også tid til fredagscocktail! Og en sød og bitter en af slagsen. Jeg kan nemlig godt lide en kombi af begge dele – det får min cocktail til at smage af sommer og sødme på samme tid. Og jeg er vild med det!

Jeg er lidt ekstra begejstret og glad i dag! For ikke nok med at solen skinner ret så fint og hele fredags summen på kontoret, men så fejrer vi også sommerfestpå kontoret! Og mon ikke det bliver til en cocktail eller to!
Og der bliver jeg altså ret taknemmelig for de skønne kollegaer jeg har – så skønne at jeg gerne vil tilbringe min tid udenfor kontoret med dem og endda feste med dem! :-) Det er sikkert ikke alle der kan det, men så er det vigtigt at være taknemmelig for det man nu kan :-)
Hvis man tør at se bagsiden af bloggen, så er I velkommen til at følge med på Instagram HER, hvor jeg vil dele billeder og Instastories hele aftenen :-)

Jeg vil pakke sammen på kontoret og smutte videre til festlighederne!

Hav en dejlig weekend! <3

LILLET ROSÉ GRAPEFRUIT LEMONADE

2 glas

Du skal bruge:

  • 12 cl Lillet Rosé
  • 12 cl grapejuice (vi pressede ca. 1 grape)
  • 6 cl Beefeater 24 London Gin
  • Isterninger
Kom rosé og gin i glassene. Pres saften fra 1 grape. Fyld knust is i glassene og top med grapejuice.
Pynt evt. med både eller en skive grape.
SKÅL OG GOD WEEKEND!

Ps. Er man til flere cocktails, så læs med HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: BACKYARD