OFF TO.....

WEEKEND TID – MORGENGRØD

Weekendmorgenmad, god tid, kaffe og et blad. Sådan kan jeg bedst lide at starte dagen. Nuvel som oftest ret tidligt og allerhelst alene. Men det er nu stadig dejligt med en rolig morgen(mad), inden dagen rigtig går løs.

Min kæreste forstår sig ikke helt på det (klassisk a-menneske vs. b-menneske tror jeg) og står helst op så sent som overhovedet muligt, så det er også min solotid, hvor jeg er alene og lader op.

Det er i grunden underligt hvordan vi mennesker kan være vidt forskellige på det punkt. Nogen ser en tidlig morgen som trættende, andre ser det som ekstra tid på dagen. Og jeg er nok tilhænger af det sidste. For jeg føler egentligt at jeg pludselig får foræret nogle ekstra timer til min dag og jeg kan på en måde, bedre klare dagen, hvis jeg lige får lidt alene tid for mig selv om morgenen.

Men med alenetid om morgenen, så mener jeg det også med en kombination af at have alverdens tid og den tid vil jeg gerne bruge på at spise en god morgenmad. Hvad enten det er smoothies, juice , hjemmebagte boller, sprøde vafler eller en iskaffe at vågne på det. Men egentlig kan jeg godt være en kræsenpind. Selvom jeg egentlig aldrig har set mig selv som kræsen. Men jeg kan nok godt være en smule bange for at “prøve” noget nyt og vovet – specielt hvad angår min morgenmad ;-) Med alle andre måltider er jeg rimelig frisk på det hele! ;-)

Men en simpel havregrød kan varieres på mange måder og jeg har nok bare altid været begejstret for den traditionelle. Og med tiden har jeg vokset mig til en lidt mere “vovet udgave – men jeg vil samtidig heller ikke ødelægge den traditionelle smag.
Jeg er nok bare af den opfattelse, at hvis det smager godt – then keep it simple! F.eks har jeg vokset mig til en havregrød som denne, med bla. kanel, chiafrø, kokos nips og sågar en skefuld nutella!
Så er man lidt voksen, ikke? Altså hvis vi lige ser bort fra nutella, right? ;-) ha ha..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OFF TO.....