5 NEMME HVERDAGSRETTER TIL BARSLEN

3 LÆSERHISTORIER FRA MØDREGRUPPEN

Jeg har tidligere givet udtryk for, at jeg er overlykkelig over min graviditet og hvor heldig jeg egentlig følte mig over, at kunne blive gravid så hurtigt og nemt. Sandheden er, at det ikke er alle der så heldige og nogle må endda igennem en hård kamp, for at nå dertil med en positiv graviditets test i hånden. Eller i det hele taget få sit eget barn i armene. Derfor tænkte jeg at dele 3 gode historier fra, hvad jeg kalder Mødregruppen her på bloggen. Det er en kategori der nu også vil blive opdateret løbende med ting fra min hverdag og flere læserhistorier om det, at blive mor.

I kan læse de 3 historier herunder :-)

Fertilitetsbehandling, vægttab & usikkerhed HER.

Abort, fertilitetsbehandling & tab HER.

Håb, fødselsreaktion & fertilitetsbehandling HER.

Hvis du har en historie, du godt kunne tænke dig at dele her på bloggen, så er du velkommen til at skrive til mig anonymt på min mail henriettesblog@hotmail.dk :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 NEMME HVERDAGSRETTER TIL BARSLEN