SØNDAGS SHOPPING

CYKELRYTTEREN 2 MÅNEDER

Jeg synes det er ret vildt, at jeg nu har en 2 måneder gammel baby. 2 måneder!

Jeg har aldrig rigtig forstået det der med at folk siger at de synes barslen og tiden med den lille flyver afsted. Men nu kan jeg selvfølgelig sætte mig ind i det. For hold nu op, hvor går tiden altså stærkt med vores lille cykelrytter.
Han er blevet så stor og i dag blevet vejet efter et besøg af sundhedsplejerske og cykelrytteren vejer nu 4800 gram og er 56 cm lang!

Han er for alvor begyndt at smile og smågrine. Det er virkelig så hyggeligt og jeg føler at jeg får så meget respons tilbage. Og det føles rart, at kunne blive bekræftet i at han har det godt. Det er sjovt, at sådan en lille menneske pludselig har så meget personlighed og kan kommunikere med lyde og øjenkontakt. Jeg er i hvert fald vild med det og kan mærke, at det er meget betydningsfuld for mig :-)

Vi er begyndt at have nogle små rutiner herhjemme i løbet af dagen med lure, vågentid og aktivitet. Han sover nu ca. 3-4 lure om dagen og er begyndt at sove igennem om natten. Hvilket mor her er temmelig taknemmelig for. Udhvilet mor= Overskuds mor ;-)
I hans vågentid prøver jeg aktivere ham med babygymnastik, sang og lidt tid på aktivitetstæppet. Derudover bruger jeg gerne tid på at “snakke” med ham, hvor han gerne giver lidt respons tilbage med enten lyde, smil eller sågar hvin af grin.
Det føles rart, at jeg lærer ham mere og mere at kende og ikke mindst hans søvnmønster og aktivitetsmønster.

Det hele går så stærkt lige nu og jeg prøver at nyde hvert et øjeblik med ham. Men tiden flyver virkelig afsted! Så jeg prøver at huske at bare ligge ved siden af ham og betragte hvert eneste lille træk, når han ligger og sover. Det må være en mor ting, bilder jeg mig selv ind ;-)

Og mon ikke det snart er på tide at afsløre cykelrytterens navn? Hvad siger I?

 

 

2 kommentarer

  • Christina

    Ja endelig – hvad skal Lamselåret hedde?? : D : D : D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGS SHOPPING