15 RARE TING DU KAN LAVE I DIN EFTERÅRSFERIE

FORBEREDELSE TIL DÅB

Jeg beklager stilheden herinde i denne uge – faktisk tror jeg aldrig i bloggens historie, at der har været SÅ stille. Men det skyldes altså, at jeg lige dyrker det her mor-liv og benytter enhver mulighed for kvalitetstid med min søn. Derudover har jeg tilegnet mig en lille rids på hornhinden, som gør, at mit syn er temmelig sløret. Og nå ja, så er jeg også igang med de helt store forberedelser til min lille søns dåb.
En ret stor dag, da han jo helt officielt vil få sit navn. Det gør altid tingene lidt lettere, når vi er på lægebesøg osv.

Men faktisk har vi valgt en forholdsvis nem løsning, at vi holder dåben ude, hvor vores gæster er inviteret til brunch og så bager vi selv desserten hjemmefra. Bla. har jeg netop lige lagt denne kage på køl, så den er klar til i morgen ;-)
Derudover har jeg fået lov til selv, at pynte bordene og selvom jeg nu ikke har den helt store erfaring med pynting af dåbsbord, så er det nu alligevel ret hyggeligt, at gå og samle lidt ting sammen. Jeg har tænkt i blå farver, som matcher båndet på dåbskjolen og ellers naturfarver, da vi jo er midt i det skønneste efterår.
Nå jeg vil få foldet de sidste servietter og pyntet kagerne, så vi er klar til i morgen :-)

Hav en dejlig lørdag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 RARE TING DU KAN LAVE I DIN EFTERÅRSFERIE