SUNDE INGEFÆRSHOTS - GÅ VÆK FORKØLELSE

MOMMY MONDAY: AT PRIORITERE AT VÆRE MOR

Inden cykelrytteren kom til verden, gik jeg meget med tankerne om, hvordan livet med en baby ville komme til at forløbe sig. Jeg var i tvivl om, hvor meget jeg ville dele mit liv med en baby og hvor meget jeg ville dele om min søn. Men efter jeg har født og har dyrket det her “mor-liv” så er jeg nok bare blevet bekræftet i, at der ikke findes noget rigtigt og forkert. Om jeg har lyst til, at dele ud om livet som mor eller om min babys udvikling – det er der åbenbart en del meninger om. Men lad os nu ikke bruge tiden på det ;-)
Men én ting er sikkert – mit liv er fuldstændig forandret. På den gode måde. Faktisk på den bedst mulige måde jeg kunne tænke mig.

Før cykelrytteren kom til, så var jeg en travl kvinde med (lidt for) mange bolde i luften. Jeg havde travlt med, at rejse med bloggen, at drive selve bloggen, at være nogens kæreste, nogens familiemedlem og ikke mindst veninden, der altid lige kunne presse en kaffedate ind flere gange om ugen. Ork ja der var altid run på. Og jeg var vild med det, men jeg kunne også mærke, at der skulle ske noget nyt.
Så et par uger inden cykelrytterens ankomst, lavede jeg en aftale med mig selv. Cykelrytteren skal og vil være altid være min første prioritet. Jeg vil nyde og elske ham hvert et minut og fordybe mig i, at lære ham at kende og passe på ham bedst muligt.

Som mor er man nok altid lidt usikker på, om man gør det godt nok. Om man har prioriteret efter barnets bedste. Om man nu har snakket nok med ham i dag. Om man nu har sørget for, at babyen ligger nok på maven. Om at han skal aktiveres noget mere. Om han nu har fået nok at spise osv… You get the point.
Og jeg tager det nok meget afslappet, da jeg har ingen anelse om hvordan man skal være som mor. Men jeg prøver mig frem og gud ja jeg laver sikkert en masse fejl – men jeg tror faktisk også, at jeg gør nogle ting rigtigt ;-)
Og derfor tager jeg af og til et break fra omverdenen og prioritere min lille baby. For jeg kan faktisk få helt dårlig samvittighed, hvis vi har været på farten hele dagen og jeg først finder ud af om aftenen at jeg knap nok har talt med min søn. Derfor vil jeg ikke have det alt for travlt, selvom vi har travlt med mødregruppe, baby salmesang, at besøge familie og ikke mindst bare nyde tiden herhjemme som en lille familie. Travlt med at lære ham at kende og nyde ham. Og jeg er vild med det! Så vild med ham og hele familielivet, at bloggen af og til må blive forsømt. Og det er jeg selvfølgelig ked af. Men jeg er samtidig også af den overbevisning, at I sikkert forstår mig, da jeg ved at halvdelen af mine læsere selv er mødre ;-)
Men jeg prøver at opdatere herinde i ny og næ. Og hvis I keder jer, så er I mere end velkommen til at hoppe over på min Instagram, hvor der altså sker lidt mere, da det er nemmere for mig at opdatere der :-)

Indtil da – så håber jeg at I stadigvæk har lyst til at følge med :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDE INGEFÆRSHOTS - GÅ VÆK FORKØLELSE