SHOPPING SATURDAY

MOMMY MONDAY: KOM DET UD AF MIN MUND??

Jeg sad forleden og legede med cykelrytteren inde på hans værelse. Og så slog det mig, da jeg sad og sang “Jeg er en lille undulat” om hvor mange sjove og især mærkelige sætninger jeg får skrabet sammen i løbet af en dag herhjemme, som jeg desværre ikke holder for mig selv, men BRAGER ud i offentligheden. Hovsa.

Og dem skal I da selvfølgelig også have fornøjelsen af. Måske I kender til nogle af dem? ;-)

 

Er klokken kun 6.30 – ej cykelrytteren vi sover lidt længere du! Ja mit kære A-menneske er blevet sat på en prøve efter cykelrytteren er kommet til. Selvom vi jo er oppe kl. 5 de fleste dage! Og jeg savner lidt starten på barslen, hvor cykelrytteren kunne sove til kl. 6.30 ;-)

Bøffeli’ bøf! Jaa jeg ved faktisk ikke hvor det kommer fra, men det er åbenbart blevet en daglig tale til cykelrytteren. Og han blev kaldt det meget de første 6 måneder af hans liv. Og de første 2 måneder blev han kaldt for pomfritten herhjemme. Hmm måske jeg var en anelse sulten i starten af barslen???

“Skal du lige have en tør numse” – seriøst, det er bare ikke charmerende på nogen som helst måde! Og slet ikke når man siger det ude i offentligheden ;-)

“Er du træt? Så prøv at være mor” – I kender den sikkert. Og måske I også selv har fået den smidt i hovedet? Den er ikke køn, men en meget ærlig beretning om at være blevet mor ;-) Og ja, vi mødre kan godt blive lidt gnaven, når vi slynger sætningen ud med en bestemt tone. Men vi mener ikke noget med det – vi er bare trætte!

“DET ER EN DRENG, IKKE EN PIGE” – Den kender I sikkert også! Og jeg synes egentlig at jeg har hjulpet fremmede mennesker, som kigger cykelrytteren dybt i øjnene, da han både er klædt i blåt tøj og har en sut, hvor der står Christian på. Ja den må være, at gennemskue for nogen ;-)

“Mmmm broccoli er SÅ godt! Mumsi mumsi broccoli giver ingen bumsi” Okay, ja jeg er ikke stolt af det. Og det virkede heller ikke. Men måske når cykelrytteren kommer i teenager-alderen, vil han takke mig ;-) ha ha..

“NEEEEJ DET ER MOOOOORS” ja ja han siger det jo nok på et tidspunkt, men ordet MOR bliver brugt flittigt i dagligdagen. Og mest negativt for ting, han ikke må røre ved ;-)

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING SATURDAY