PAKKEKALENDER KONKURRENCER I HELE DECEMBER MÅNED

10 PINLIGE TING JEG HAR GJORT SOM MOR

Okay, selvom jeg ikke er meget for indrømme det, så har jeg faktisk gjort nogle pinlige ting efter jeg er blevet mor! Ork ja, det kan jo ikke være lyserødt og lykkelig dage hver dag, vel? Og jeg tænkte at hvis jeg nu delte nogle af mine pinlige ting, så kunne det være, at I havde lyst til at gøre det samme! Help A SISTER OUT og let min dårlige samvittighed, ikke?

Nå here it goes!

 

 • Har taget mig selv i at lytte til babyalarmen, fordi den gav lyd fra sig, imens jeg gik en tur med barnevognen! Og ja der gik et stykke tid, før det gik op for mig, at det VAR MIG, der larmede!
 • Har lavet truttelyde og sunget “Hjulene på bussen” for mig selv, imens cykelrytteren tog en lur ude i barnevognen.
 • Er blevet en kende irriteret over, at cykelrytteren er blevet kaldt for en pige 4 gange på en dag, af 4 forskellige mennesker. Også selvom han var iført gråt/blåt tøj på og med en sut hvor der står Christian på. Sig mig, hvordan kan det misforstås?
 • Har givet sutten utallige gange en nat, hvor cykelrytteren lå meget uroligt og sov. Jeg fandt ud af morgenen efter, at der var gevinst i bleen og det måske skyldes hans urolighed – men jeg kunne jo ikke lugte noget! Tak til den dårlige samvittighed!
 • Har stået med en baby på armen og med brystet fremme, da vi fik besøg uventet besøg af naboen, som blot ville kigge ind og sige tillykke! Dengang ammede jeg og det var altså 30 grader varmt udenfor! Jamen hej Nabo!
 • Har glemt de pokkers d-dråber en dag og er faktisk ret sikker på, at jeg er kommet til at give d-dråber 2 gange på én dag, da jeg havde glemt at jeg allerede havde givet ham det!
 • Har tænkt tanken, at cykelrytteren gerne måtte græde noget mere når Hr. Skov kom hjem fra arbejde, så han kunne se hvor hårdt et tigerspring virkelig kan være! Men sjovt nok, er det aldrig lykkedes ;-)
 • Har trillet med barnevognen en ekstra gang, selvom cykelrytteren egentlig var færdig med sin lur – men kunne man nu lige få ham til at sove bare 10 min mere?? For så kunne jeg lige se slutningen på BH90210 afsnittet.
 • Er gået hen for at vugge barnevognen, fordi cykelrytteren græder, men finder ud af at han rent faktisk ligger i sin seng!
 • Er ved en fejl kommet til, at slå lyden fra på babyalarmen i mere end 5 minutter, imens han tog en lur ude i barnevognen. Heldigvis var der ingen alarm og cykelrytteren sov! Men pyh jeg fik et chok!

Tør du at dele dine??

2 kommentarer

 • Haha så sjovt – og det virker bekendt! ;-)
  Den der med at folk tager fejl af kønnet er simpelthen utroligt. Jeg er mor til en PIGE på 8,5 måned og folk tror ofte at hun er en dreng…. Den anden dag blev jeg stoppet af en ældre mand, som blev ved med at tiltale hende som “HAM, DEN LILLE GUT, LILLE FYR” – og hun lå i sin barnevogn i en lilla ulddragt, i en rosa sovepose og med en barnevognskæde hvor der står “KARLA”. Forstår det ikke :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker den med forsigtigt at lytte til egen støj – hah :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAKKEKALENDER KONKURRENCER I HELE DECEMBER MÅNED