SUNDAY SHOPPING

OUTFIT TIL ET UVENTET BRYLLUP

Kjole: HER// Sko: Bianco, men lignende HER//

I weekenden var vi til bryllup i Odense på skønne Fyn. Selvom vi desværre kom for sent til selve vielsen, pga. en ulykke lukkede de fleste vognbaner i flere timer, så nåede vi trods alt festen og at hilse på brudeparret da de kom ud ad kirken.

Jeg var klædt i ovenstående outfit, helt simpelt og “løst”. For som I nok har bemærket, så har der nærmest været hedebølge over Danmark den sidste uges tid. Og så er det altså lidt svært og temmelig varmt at klæde sig på til et bryllup, medmindre dresscoden selvfølgelig indebærer strandfest ;-)
Vi havde fået cykelrytteren passet hos min mutti i weekenden, så vi kunne nyde festen og ikke mindst at kunne sove længe, uden at skulle tænke praktisk osv. Og jeg må indrømme, at det var faktisk ret rart at få lidt luft og kærestetid uden barn ;-)

Og tjah så har den faktisk stået på 100 % kvalitetstid med cykelrytteren lige siden. Derfor har jeg også først nu fået lavet en update herinde, da dagene flyver afsted og i morgen smutter vi på ferie, så jeg er også i fuld gang med at pakke! Så jeg beklager at jeg ikke lige får opdateret så meget herinde for tiden. Jeg prøver at holde tungen lige i munden, men jeg vælger også at prioritere tiden med cykelrytteren :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING