MOMMY MONDAY: KAN JEG REJSE ALENE MED MIT BARN?

LIDT STILLE OG EN PAUSE FRA DET HELE….

Det lyder som en kliché, men der har været stille herinde. Faktisk er vi ved at nærme os 14 dage uden planlagte blogindlæg eller et blogskriv fra mig.

Jeg har været fraværende, ikke kun herinde, men generelt i mit liv. Jeg har haft brug for en pause fra det hele. Jeg har ikke haft lyst til at dele noget og jeg har aldrig oplevet, at jeg har været så uinspireret som jeg er lige nu.

Grunden til dette, holder jeg privat for mig selv. Mine veninder, familie og mine nærmeste kender til grunden og det er nok for mig.

Men jeg føler, at jeg har brug for at undskylde, at jeg har været fraværende, men ærlig talt, så er der nok ikke noget at undskylde over, da jeg jo selv styrer bloggen og hvad der skal deles. Så jeg vælger jo selv? Derfor bliver det også kun et lille pip fra mig i dag. Blot, så I ved, at jeg stadigvæk er her, og jeg ikke lukker bloggen ned. Men jeg har bare brug for luft og brug for min familie omkring mig. Så der vil blive stille det næste stykke tid, udover de blogindlæg der er allerede er planlagt til at blive udgivet. Jeg kigger ind når jeg har overskud og når jeg føler for det.

Men nu ved I det.

Pas godt på hinanden <3

Henriette 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOMMY MONDAY: KAN JEG REJSE ALENE MED MIT BARN?