BARSELS GAVEIDEER TIL EN BABY GIRL

EN LILLE PAUSE

Hvis der er noget, jeg lærer her i graviditeten, så er det at blive klogere på min krop og mig selv.
Jeg har altid haft krudt i røven, så at sige. Jeg har altid haft fart på og jeg har faktisk altid elsket at have travlt og kører et højt tempo. Og ja det har også sine bagsider at konstant, at være under sit eget lille pres og høje forventninger.

Men nu er det jo ikke kun mig selv jeg skal tænke på længere. Jeg har en baby i maven og han vil kunne mærke og lide under, hvis jeg stadigvæk kørte mit høje tempo og pressede både mit sind og krop til det maksimale. Og det har altså været en temmelig svær balance gang at skulle drosle ned og mærke efter hvordan jeg har det.
Jeg ved jo, at jo mere presset og muligvis stresset moren er, desto mere går det udover barnet og risikoen for en for tidlig fødsel. For tidlig fødsel…. Den tanke sidder altså ret dybt i mig og den skræmmer mig helt ind til knoglerne.
Så da jeg for alvor havde sidste dag på kontoret, klappede computeren sammen og gik derfra med tanken, om at jeg først ville vende tilbage til arbejde om 1 år, lovede jeg mig selv og ikke mindst Hr. Skov om, at jeg nu skulle lære at slappe af og nyde min barsel. Og det har jeg også gjort. Men jeg må også være ærlig og indrømme at jeg stadigvæk tager mig selv i, at have lidt for travlt indimellem. For selvom jeg officielt er gået på barsel fra mit arbejde, så er jeg jo stadigvæk “på arbejde” her på bloggen. Og jeg skal nok bare lige lære den her balancegang med, at være blogger, barselstype og nogens mor.

Det har været en lidt for hektisk uge for mig og det har så resulteret i alt for lidt søvn, lidt for højt tempo og en gravid krop der har været på overarbejde. Så jeg har taget en lille pause de sidste par dage, hvor computeren har været slukket og jeg har fået slappet af med min dejlige familie. Det skal der heldigvis også være plads og tid til :-)

Jeg skriver ikke dette blogindlæg, for at klage over min graviditet, tværtimod. Eller at I skal have ondt af mig, bestemt ikke. Men jeg skriver det mere som en påmindelse til mig og for at forklare hvis jeg tager en enkelt “fridag” i ny og næ :-)

Nu vil jeg bruge min lørdag på at få slappet af og nyde min søde families selskab og de små puf fra min baby <3

GOD WEEKEND!

2 kommentarer

 • Christina

  Du skal da rigtigt nok som det mest naturlige i verden fokusere på lillemanden og passe på dig selv, – bloggen render jo ingen steder 😊❤️ … og det gør dine følgere heller ikke, – jeg gør ihvertfald ikke! Selvfølgelig må hyppigheden af dine skønne blog indlæg sættes ned med den kæmpe – og lykkelige – omvæltning der er undervejs 😊❤️
  Knus til dig og lillemanden. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Mange tak for din søde, søde kommentar :-) Det varmer virkelig og vide at I stadigvæk følger med og ikke mindst forståelsen for den kommende fremtid. I er nogle skønne følgere <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARSELS GAVEIDEER TIL EN BABY GIRL