10 IDEER TIL DEN PERFEKTE VALENTINES DATE

EN PAUSE FRA LIVET SOM MOR

Jeg sidder lige nu med en iskaffe i den ene hånd og en cookie i den anden – og ja jeg sidder i duften af nybagte cookies i ovnen, as we speak ;-)
Forleden lavede jeg nemlig denne nemme opskrift på cookies, da jeg synes vi skulle fejre at vi havde et par vinterferie-fridage sammen som familie.
Vi har fået styr på lidt praktisk herhjemme, for man får virkelig samlet på nogle ting, når man har fået et barn. Og rod bliver til mere rod, da der ikke altid er tid til den helt store oprydning. Sååeh det har vi bla. også brugt på vores fridage på.

Men lige nu, skal jeg ikke rydde op. Jeg skal bare lige have lov til at nyde stilheden og lidt Mig-tid, før cykelrytteren skal hentes hjem. Cykelrytteren har været på overnatning hos svigerforældrene, så Hr. Skov og jeg kunne smutte i byen hos nogle søde venner. Det endte i smagfulde cocktails og musik battle i bedste gear ;-)
Noget vi ikke rigtig har gjort, siden cykelrytteren kom til verden. Og det føltes altså ret skønt, at kunne sippe lidt flere cocktails og vide, at man ikke skulle stå tidligt på til et barn eller sågar flere gange op om natten, for at give en sut ;-) Ja, det føltes faktisk som en slags frihed hehe..

Men når det så er sagt, så kunne jeg godt mærke, at jeg manglede et morgenkys og et knus fra mit barn i morges. Jeg havde egentlig ikke troet, at jeg ville vågne op med den følelse af savn lige med det samme. For jeg havde måske bare lige brug, for en nat hvor jeg kunne sove igennem og nyde at sove “længe”.

Men istedet for, så manglede jeg mit barn og selvom han jo ikke engang har været væk i et døgn, så savner jeg ham. Og jeg glæder mig helt vildt til at få ham hjem, når han har sovet sin morgenlur. Men indtil da, så nyder jeg også, at jeg kan drikke min iskaffe, tjekke min indbakke for mails og bare stirre ud i luften, uden at blive forstyrret ;-)

God søndag til jer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 IDEER TIL DEN PERFEKTE VALENTINES DATE