SHOPPING SATURDAY

DALGONA OPSKRIFT – DEN NYE ISKAFFE I BYEN

Jaaaa det er med lidt blandede følelser, når jeg skriver dette blogindlæg. For som I jo nok ved, så er jeg en ret stor tilhænger af det dersens iskaffe. Og det er bestemt ikke en hvilken som helst iskaffe jeg drikker. NEJ, jeg har nemlig mine favoritter, så vi taler altså ikke bare en kold kaffe, isterninger og lidt mælk. Nej nej, det skal være en ordentlig iskaffe med lidt kærlighed.:-)

Såååå, da jeg i ugens løb blev tagget flere steder på de sociale medier om denne nye fætter, tjah så måtte jeg jo prøve den ;-)

Jeg er lidt splittet må jeg indrømme. Jeg havde nok forventet lidt mere sødme. Så jeg tænker, at komme lidt mere sukker i næste gang. Men jeg er bestemt ikke skræmt væk og jeg tænker at Dalgona og jeg nok skal blive gode venner ;-)

Opskriften er HERFRA, men jeg ændrede lidt på opskriften, så jeg deler den også her på bloggen :-)

DALGONA ISKAFFE

1 pers.

  • 2 spsk instant kaffe
  • 3 spsk sukker
  • 2 spsk varmt vand
  • 1 dl mælk
  • isterninger

Pisk instantkaffe, sukker og vand sammen til en ensartet masse. Det må være fast og cremet. Kom isterninger i et glas og top det med mælk. Tilsæt din kaffecreme og rør godt rundt. Drik med et sugerør :-)

SKÅL!

 

2 kommentarer

  • Anette

    Min datter laver ofte iskaffe herhjemme. Hun hælder lidt pulver til varm kakao i, det giver en fantastisk smag😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING SATURDAY