OUTFIT: CASUAL FRIDAY

LIDT NYT TIL HJEMMET

 

Plakat: Dry Flower HER

Her i denne mærkelige tid, hvor vi tilbringer meget af tiden hjemme, så bliver jeg ærlig talt lidt træt af at gå og kigge på de samme møbler og samme farver hjemme hos os. JA, der skal altså ske lidt nyt synes jeg. Selvom jeg bottom line er tilfreds med vores hjem, så bliver det nu altså ret kedeligt, at kigge på de samme ting, samme farver, samme lys – every single day!

Og når man arbejder så meget hjemme og arbejder forskellige steder. Ved spisebordet, i sofaen, i køkkenet og i sengen, når man trænger til at få benene op, så ville det være rart at kunne nyde sin (is)kaffe et hyggeligt sted, hvor der både er rart og varmt.

Plakater: Line Portraits No2 HER, Dry Flower HER, Power Flower No2 HER, Pastel Seashell HER.

Derfor synes jeg at vores hjem trængte til lidt nyt liv. Vores soveværelse har ikke ændret sig ret meget siden jeg er flyttet ind i huset for snart 5 år siden. ( 5 år!!).

Vi købte dengang et par sengeborde af praktiske årsager. Og Hr. Skov havde et par billederammer på gallerihylden, dog uden plakater eller billeder i. Heldigvis havde jeg nogle med fra min lejligheden dengang. Men derfra har det ikke ændret sig siden. Soveværelset er ellers ret kedeligt med et par enkeltstående farver og ikke det helt store indretningsfokus som jeg nok ville have ønsket. Altså lige indtil jeg fik nok ;-)

Plakater: Line Portraits No2 HER, Dry Flower HER, Power Flower No2 HER, Pastel Seashell HER.

Nu er der kommet lidt liv frem igen med de smukke farver i form af de fine plakater fra Desenio. Jeg synes mønstrene og farverne stemmer godt overens med hinanden og bringer lidt farve ind i vores ellers kedelige soveværelse. Jeg har nok altid været en smule farveforskrækket, men eftersom Coronalockdown har sat sine spor sidste år og i år, så har vi altså bruge for nogle fine farver til at lysne lidt op. Det giver lidt ekstra til humøret synes jeg :-)

Plakat: Winter Morning findes HER.

Og så har vores mørke entre også fået lidt forårssol i farverne med den smukke plakat Winter Morning fra Desenio.  

Den minder mig om morgensolen i foråret, når man står op og hele rummet er fyldt med lys og solskin. Og man har fornemmelsen om at i dag bliver en god dag. Og som de kloge hoveder siger, så er der udsigt til forår om 20 dage!! Det glæder jeg mig især til at opleve igen!

Jeg synes plakaten passer så fint ind og giver et håbefuldt forår og lys i vente :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: CASUAL FRIDAY