Look of the day: Step up

Rêve de miel

reve
håndcreme
creme
Min bedste anbefaling – Rêve de miel håndcreme fra Nuxe.

Jeg elsker elsker elsker håndcreme – det er jo nærmest en afhængighed, især i denne kolde tid. Derfor vil jeg komme med min bedste anbefaling på min yndlings håndcreme. Den gør hænderne bløde og så dufter cremen fantastisk af naturlige ingredienser.
Når jeg til daglig sidder på kontor, så har hænderne en tendens til at blive hurtig tørre. Faktisk gælder det al slags arbejde, hvor du bruger hænderne. Derfor er det utrolig vigtigt at kunne pleje hænderne med en luksuriøs håndcreme med masser af næring og fugt. Cremen er helt uden parfume og parabener, og er derfor også perfekt til de mere sarte hænder. Cremen er sågar så nærende, at du ikke behøver mere creme end en lille 25 øre, dette er nok til at kunne fugte hænderne i flere timer.
Når vejret er så koldt, så har hænderne og såvel negle brug for ekstra fugt. Det er faktisk videnskabeligt bevist at når hænderne er tørre, så bliver neglene også tørre. Så hvis dine negle knækker let og er ganske skrøbelige – så kan jeg varmt anbefale at du bruger en håndcreme. Håndcremen kan købes i Matas, Magasin og andre steder hvor de også forhandler Nuxe produkter :-)

 

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Step up