Little easy snack

Blogtip: Rockpaperdresses

dagens_kimono_zpse7d31c20

kl_col1_zps7009c2dedagens150114_2_zps47700d8a

Jeg har egentlig længe gerne ville poste dette indlæg/tip. Men af og til hænger tid og virkeligheden bare ikke sammen. Der kan være de “tørre” perioder hvor man har alverdens tid og kan nyde at der bare er lidt stilstand i livet. Og så er der de andre perioder hvor man render stressende rundt og har nærmest kun lige tid til at trække vejret. Sidstnævnte er vist svaret min uge. Jeg har haft travlt og har knap nok skænket en tanke på at have en hel fri aften. Dette er så tilfældet i aften. Og med det sagt, så har jeg jo haft en skøn uge med masser af dejlige planer såsom cafehygge, aftenshopping, fyraftens”øl” og generelle episoder med latter, gråd og en masse “ka’ching” lyd fra min pung. Så alt i alt en skøn uge ;-)
Men for lige at vende tilbage til aftenens indlæg, så vil jeg gerne præsentere jer for en af mine absolutte yndlingsbloggere. Nemlig Cathrine som blogger på www.rockpaperdresses.com. Hun er en af de bloggere jeg kan læse, selvom jeg har travlt, for når man læser med hendes blog, så er man garanteret et smil resten af dagen. Hun har altid en eller anden vanvittig eller sjov historie at fortælle, imens hun poster de flotteste billeder af hendes super flotte stil. Desuden blogger hun om hendes højtelskede hund Frida og om hendes livslange diskussion om hvorvidt hun skal studere videre. Jeg kan varmt anbefale hende, hvis man har brug for dagens grin eller blot har lidt humor, som man kan spille med på. :-)

Jeg vil smutte hen i sofaen og nørde lidt i aften. Jeg har fået ny computer (okay okay ikke min computer, men arbejdscomputer) så den skal lige “Henriette sikres” ;-)

God aften til jer :-)

 

 

 

12 kommentarer

 • Rikke

  Sjovt hende følger jeg også. Hun er godt nok skæg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Sjovt hende følger jeg også. Hun er godt nok skæg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Sjovt hende følger jeg også. Hun er godt nok skæg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er der andre bloggers som inspirerer dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er der andre bloggers som inspirerer dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er der andre bloggers som inspirerer dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æij hvor er det fint! Du må lave noget larm og give en heads up, når du er så sød at anbefale mig! Tusinde mange tak, og så tak igen for de søde ord :) De her er til dig <3 <3 KRAM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æij hvor er det fint! Du må lave noget larm og give en heads up, når du er så sød at anbefale mig! Tusinde mange tak, og så tak igen for de søde ord :) De her er til dig <3 <3 KRAM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Ih hvor er du bare sød Cathrine! :-) Tak for din søde kommentar. Rigtig god påske, jeg håber at I kommer langt i huset! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Ih hvor er du bare sød Cathrine! :-) Tak for din søde kommentar. Rigtig god påske, jeg håber at I kommer langt i huset! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æij hvor er det fint! Du må lave noget larm og give en heads up, når du er så sød at anbefale mig! Tusinde mange tak, og så tak igen for de søde ord :) De her er til dig <3 <3 KRAM

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Ih hvor er du bare sød Cathrine! :-) Tak for din søde kommentar. Rigtig god påske, jeg håber at I kommer langt i huset! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little easy snack