Look of the day: Black and yellow

Make up boxes

makeup.makeup1makeup2makeup3

Dette har været et indlæg som har ventet på sig – længe!! Jeg havde jo helt glemt at vise jer nogle søde og super praktiske æsker jeg har købt mig. Og ikke nok med at de er praktiske – så er de da ret fine at se på, ikke? :-)
Jeg har længe ledt efter æsker, som var lidt specielle og som samtidig kunne holde styr på alt mit makeup rod. Hidtil har det bare været gemt væk i en kæmpe kasse, hvor fordelingen var ganske uoverskuelig. Men nu kan jeg ligefrem holde orden i makeuppen og vise mine fine æsker frem. Æskerne er købt til en røverpris (9 kr. pr styk) i søstrene grene. Faktisk har jeg aldrig været den helt store fan af Søstrene Grene, men da jeg manglede nogle små dimseting til noget andet kreativt, så faldt jeg over æskerne. Og faktisk blev jeg positivt overrasket over hvilke flotte og kreative varer de har. Så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der :-)
Hvad synes I om ideen? :-)

6 kommentarer

 • Agnes

  De er godt nok søde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  De er godt nok søde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  De er godt nok søde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Tak søde. Og så er ret praktiske. Det pynter i hvert fald på min hylde :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde. Og så er ret praktiske. Det pynter i hvert fald på min hylde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde. Og så er ret praktiske. Det pynter i hvert fald på min hylde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Black and yellow