A year ago

See you later

yellowmellow

Godmorgen læsere

Jeg beklager stilheden i denne uge, det blev vist kun til et par få blogindlæg. Det har været en travl uge og det er desværre gået udover bloggen. Jeg havde ellers en masse planlagt til jer – men dem må jeg vise når jeg kommer hjem igen.
Jeg har denne gang valgt at holde ferie – sådan helt ferie fri. Jeg trænger til en ferie, hvor der er fokus på afslapning og oplevelser. Hvilket også betyder at bloggen må lide under dette. Jeg holder nemlig *blogfri* og derfor er bloggen stille det næste stykke tid. Det er sådan når man tager på ferie, så kan man ikke altid finde et wifi sted eller også er nettet ikke særlig dækkende. Men det kan være at jeg slet ikke kan holde 100 % fri og måske lige kigger ind og siger hej ;-)
Men jeg lover at tage en masse mægtige billeder, som jeg viser jer når jeg er landet i Danmark igen.

Hvis I, ligesom jeg selv, får lidt blog abstinenser, så kan I altid følge med ovre på Instagram, hvor jeg dagligt ligger billeder op eller facebook.

Indtil da – Hav en fantastisk uge og pas godt på bloggen for mig, ikke? ;-)

God søndag, fineste!

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A year ago