Look of the day: All in black

A year ago

black-a year ago
var jeg pakket ind i sort og hvidt….

jumpsuit. a year ago
fik delte meninger om at klæde sig i dette jumpsuit

grey-tones
var svært glad for en ny Marklund taske….

like-leo-said... a year ago
var Frk. trutmund og resulterede i en ny header til bloggen ;-)

Tænk… Det er allerede et helt år siden at jeg flyttede i min nuværende lejlighed. Jeg kan slet ikke forstå det. ET HELT ÅR SIDEN! Men når jeg tænker på hvor hurtigt året er gået og hvor mange ting jeg har opnået, så er jeg faktisk rimelig tilfreds. Jeg kan huske tilbage til hvor stresset og travlt jeg havde det lige inden flytningen. Der var så mange ting der skulle være styr på i forbindelse med flytningen, arbejde der skulle hænge sammen med min hverdag og ikke mindst overstå flytningen og pakke mit liv ned i flyttekasser. Men jeg er glad for min beslutning dengang.
Nu til en ny beslutning – et år efter.. Atter med en smule travlhed og mindre stress. Jeg flyver nemlig til Shanghai på søndag og selvom jeg glæder mig til en hel uges ferie og gode oplevelser, så er der alligevel nogle små ting der skal være styr på inden jeg tager på ferie. Arbejdsdagen er afsluttet og der er ringet ind til weekend. Så nu vil jeg lige ordne nogle små ting, inden jeg tager til personalefest i aften. I morgen står på pakning og en tur i biffen. Og søndag – afrejse!
Kan I have en dejlig weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: All in black