Look of the day: Burgundy in stripes

Homewear 70 % off

homewear

1. Selected femme strik 2. PF by Paola Frani Buks 3. Ninamatita pullover 4. NAF NAF strik 5. Tom Tailor nederdel 6. PF by Paola Frani sweater 7. Kaffe cardigan

Pyyh jeg synes den storm har varet alt for længe! Faktisk måtte den gerne pakke sig sammen og rejse væk igen. Jeg havde egentlig planlagt en løbetur i går, men jeg måtte vist konstatere at det var fysisk umuligt. Det er jo knap så sjovt at løbe i modvind, og da slet ikke i stormvejr! Derimod hyggede jeg herhjemme med tæpper, dyner, stearinlys og fredags snoller. Jep! En rigtig hyggefredag, hvor man kunne høre stormen blæse udenfor, det var faktisk ret hyggeligt!
I dag har jeg spist morgenmad med min niece og søster og tilbragt formiddagen hos dem. Vi fik pakket os godt ind og bevægede os ud i stormvejret. Hvilket fik mig til at tænke på hjemmetøj. I ved, hvor man kommer hjem fra et regnvejr eller stormvejr i dette tilfælde, så har jeg allermest lyst til at skifte tøjet ud med hjemmetøj. Sådan lidt strik, bløde bukser og tænde en masse stearinlys. Men jeg er faktisk lidt kræsen hvad angår hjemmetøj. Det er nemlig ikke hvad som helst jeg tager på. Jeg vil nemlig gerne have noget lækkert hjemmetøj, som stadig er pænt. Og ikke bare de forvaskede trøjer, man alligevel aldrig får brugt. Nej jeg vil have det lækre bløde tøj! Basta! Så jeg har fundet 7 lækre og bløde eksempler på, hvad jeg kunne hoppe i lige nu.
Og nå ja, så har jeg også lidt tøjkrise, da jeg skal til fødselsdagsfest hos en kær veninde i aften. Og faktisk har jeg allermest lyst til at hoppe i den brune strik med lilla krave. Meeen, det går vist ikke.. Jeg må i garderoben og se hvad jeg har i gemmerne. :-)

For resten så er der op til 70 % på mine 7 favoritter ovenover – benyt gerne linksene under tøjet. Bare et godt tip ;-)

Kan I have en dejlig aften <3

3 kommentarer

 • Rikke Bennedsgaard

  Du må vist vente med at hoppe i strikken til søndag. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bennedsgaard

  Du må vist vente med at hoppe i strikken til søndag. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bennedsgaard

  Du må vist vente med at hoppe i strikken til søndag. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Burgundy in stripes