Smoothie: Blackberry

Weekly hopla

imgxx1

Det har været en lang dag og jeg er lige kommet ind ad døren. Jeg har en masse jeg skal have lavet, men jeg har faktisk allermest lyst til at hoppe i bad og under dynen, med en bog. Kender I det? Trætheden i denne uge er for alvor ved at melde sig, efter et par hårde og lange dage. Så det er vel okay at synde en aften? Nu er det jo onsdag, ikke?
Billedet ovenover illustrere mig godt. For jeg kan af og til være lidt gøgler agtig. Jeg elsker at bryde ud og være lidt skør en gang i mellem. Især når der skal tages outfitbilleder. Spørg bare min søster. Jeg har nok på 70 % af billederne enten lukkede øjne eller et ben, der står skævt. Så nu tager vi lige the crazy lady billedet med denne gang. Smukt, ikke? Og nu vil the lady hoppe videre ud i bad – trætheden får lov at vinde over mig i aften! Derfor bliver det en lille update og et hop fra mig af i dag. Men samtidig et sneak peak på outfittet, som jeg viser jer i morgen.

Kan I have en rigtig dejlig aften sødeste læsere <3

Hopla herfra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie: Blackberry