Lately

A little notebook

IMG_1470X
IMG_1448

Midt i lørdagens morgenmad fik jeg en masse ideer til bloggen. Det sker ganske ofte, at jeg føler mig inspireret af mad, tv, modeblade eller generelt ved at kigge mig omkring i lokalet. Derfor har jeg altid en lille notesblok med mig i tasken. Bloggen fylder rigtig meget i mit hoved og det er faktisk rart, at kunne få skrevet sine tanker og ideer til bloggen ned, så jeg ikke glemmer dem. Jeg kan huske mange underlige ting, såsom numre og navne, men jeg har desværre tendens til, at glemme nogle af de vigtige ting, som ideer til bloggen. Så man kan vel kalde det en lang huskeliste forklædt i en lille bog. Jeg vil jo så gerne, vise jer en hel masse og ikke mindst få taget nogle gode billeder. Så eftersom min sidste notesbog blev godt brugt og hver linje blev skrevet på, så trængte jeg til en ny bog.

Forleden dag var jeg i Søstrene Grene. Det hænder at jeg engang imellem kigger forbi butikken, men jeg køber sjældent noget. Kun småting som æsker og i denne anledning notesbøger ;-) Men jeg kan faktisk godt lide konceptet i butikken og jeg synes de har mange fine sager. Det er bare begrænset hvor meget mere, jeg kan proppe ind i lejligheden efterhånden ;-)

Men denne lille notesbog faldt jeg altså lidt for. For ikke nok med at den er praktisk, så synes jeg altså at den er noget så fin med kobber-mønstret. Den er bare lige mig – lige min stil! Og så kostede den vist ikke mere end 15 kr – meget billigt! I var nogle stykker, der tidligere har spurgt ind til bogen, så jeg vil blot tippe jer om en lille sød notesbog :-)

IMG_1450

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately