Lately

Gold & Rose gold

IMG_3251X
IMG_3255X

Før tiden gik jeg stort set kun med mine sølvsmykker. Men i det seneste års tid har jeg været flittig til at bruge mine guldsmykker. Specielt ringe og halskæder. Så da jeg forleden dag modtog de her to fine kæder var jeg ovenud lykkelig! Jeg er vanvittig glad for rosa guld smykker og denne halskæde er ingen undtagelse Jeg synes den er ganske nydelig og kan mikses med en rå stil, men også til min feminine stil. Og så kan jeg specielt lide, at det er en kort halskæde. Den korte længden gør den mere fin og enkel. Perfekt til mig ;-)

Ligeledes er jeg glad for guld halskæden med det pæne vedhæng. Den er allerede blevet brugt flittig og har fået fine komplimenter af mine veninder. Jeg kan godt lide at den er så i øjefaldende ifht. nogle af mine andre halskæder.
Derfor kan jeg godt lide, at halskæderne er så forskellige og jeg kan ikke vente med, at finde på flere outfits, hvor de kan passe ind.
Halskæderne er en gave og jeg er enormt beæret over, at have fået dem! De har begge hængt på mig lige siden jeg modtog dem i sidste uge!

Kuperman Jewllery laver både ringe, armbånd, halskæder og øreringe. Kuperman Jewellery er en nyopstartet webshop, hvor de primært har base på Frederiksberg i København. Deres mission er at fokusere på udenlandske mærker og få dem ført til Danmark.
Jeg kan personligt godt lide at kigge på alle deres fine smykker. Specielt fordi de er så specielle og anderledes ifht. andre smykker, man finder herhjemme i Danmark. Og jeg har allerede fundet flere favoritter fra webshoppen.
Du kan besøge webshoppen, ved at klikke HER.

IMG_3440X
IMG_2812X

[Sponsoreret indlæg – med henblik på min egen mening og mine egne udtalelser]

12 kommentarer

 • Martina

  Jeg er også selv vild med Rosegold smykker. Men din halskæde er rigtig flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martina

  Jeg er også selv vild med Rosegold smykker. Men din halskæde er rigtig flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laia Kimenz

  Hvor stor er kuglen på halskæden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laia Kimenz

  Hvor stor er kuglen på halskæden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak skal du have. Jeg er også rigtig glad for den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak skal du have. Jeg er også rigtig glad for den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Kuglen har en diameter på 1 cm :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Kuglen har en diameter på 1 cm :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martina

  Jeg er også selv vild med Rosegold smykker. Men din halskæde er rigtig flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak skal du have. Jeg er også rigtig glad for den :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laia Kimenz

  Hvor stor er kuglen på halskæden?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately