LOOK OF THE DAY: DOWN the streets

ByBiehl: A little something

IMG_5371XX
Som jeg har nævnt tidligere, så har jeg været så heldig, at blive foræret det smukkeste smykke. Jeg har altid været stor fan af ByBiehl smykker og især af deres Love & Friendship kollektionen. Men jeg må dog erkende, at jeg ikke har haft råd til halskæden + to love tags. Så da muligheden bød sig, at jeg kunne deltage i en konkurrence om dem, så slog jeg til! Jeg skrev en lille sød kærlighedshistorie, da temaet var om kærlighed og venskab. Og ved I hvad? JEG VANDT SGU! Jeg vinder sjældent noget – faktisk er jeg sikker på, at jeg har rimelig uheld i spil. Men denne gang, var jeg altså heldig. Meget heldig. Jeg valgte en guldkæde og initialerne M og E, for ME på engelsk og på dansk for MIG. Faktisk ville jeg gerne have lavet nogle initialer, men dette var desværre ikke muligt. Og tjah hvad gør man så? Man tænker selvfølgelig på sig selv og derfor blev det til ME kombinationen. :-)

IMG_5376X

IMG_5397X

Jeg er allerede meget glad for halskæden og den er nærmest groet fast på mig. Jeg har jo længe gerne ville tilføje ekstra guldsmykker, efter jeg blev til en guld-pige. Så jeg er SUPER glad, for at jeg kan tilføje denne kæde til samlingen.

Hvad synes I om halskæden? :-)

IMG_5399X
IMG_5403X

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: DOWN the streets