Got a favorite?

LOOK OF THE DAY: Kimono

IMG_7346XAX
IMG_7276X
IMG_7331X
IMG_7356X
IMG_7283X
IMG_7332X
IMG_7388X
IMG_7353X

IMG_7365X

LOOK OF THE DAY: Kimono: lignende HER, Tee: Selected Femme (HER i hvid) Jeans: Dr. Denim (lignende HER) Støvler: H&M (lignende HER) Ray ban: Thiele Holstebro, Halskæde: ByBiehl, Armbånd: Dyrberg/Kern, Neglelak: Nilens Jord nr.667

I søndags var jeg hjemme og besøge min kære mor i anledningen af Mors dag og da vejret var nogenlunde fint, (læs: tørvejr og ikke ret meget blæsevejr) så var der en god mulighed for at få taget outfitbilleder.
Mine søskende og jeg tog hjem til mine forældre, for at give min mor hendes gave og så var vi inviteret på middag. Jeg fik derfor lige looket hende her til at skyde et par billeder indimellem hyggen ;-) Og Hey! Har I lagt mærke til at jeg slet ikke bærer et sort outfit? Det er meget usædvanligt og faktisk helt ubevidst. Mon ikke man burde gøre det noget oftere? ;-)

Jeg har fået mini-ferie nu og dagene skal bruges på afslapning og en fødselsdags fejring for hende her. Jeg glæder mig faktisk til at koble helt af i nogle dage. Altså ud over bloggen selvfølgelig ;-)

Må I få en god “ferie” <3

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Got a favorite?