Lately

LOOK OF THE DAY: grey

IMG_2805XX

IMG_2817x

IMG_2856X

IMG_2858X

IMG_2861X
LOOK OF THE DAY: Tee: Pieces, Nederdel: Købt I Shanghai (lignende HER) Pumps: Bianco, Solbriller: Ray Ban, Armbånd: Dyrberg/Kern

Mandag morgen.. Selvom jeg har ferie, så er jeg nok ikke den helt store fan af mandage. Så jeg bestræber mig altid på at mine mandage skal starte godt og slutte på toppen. Derfor blev denne morgen indtaget med god morgenmad og arbejde. Jeg er endelig kommet i bund i min mailbox og kan allerede afsløre nu at der venter bloggen nogle herlige ting i fremtiden. ;-) Senere skal jeg mødes med familien og så trænger jeg vist til at komme bare lidt tidligt i seng ;-)
Nå nu til det, som indlægget egentlig skulle handle om..

Et sidste outfit fra turen i Paris. Med morgenhår og let makeup. Eftersom vi spontant tog en overnatning i Paris, så havde jeg kun pakket de vigtigste ting til turen. Og så må man jo tage det lidt som en udfordring, når man har et langt hestehår som jeg ;-)
Nederdelen har I jo efterhånden set et par gange nu, men den er nu altså en af mine yndlings. Jeg elsker at den har den fine længde og at den er plisseret.

Vi spiste en hyggelig brunch inden dagen bød på flere oplevelser. Men allerførst fik jeg lige pigerne til at tage et par outfitbilleder.
Noget som jeg virkelig holder af i Paris, er de små gader med små side cafeer og masser af liv. Der var sådan en hyggelig stemning, at det var det perfekte sted at tage de sidste outfitbilleder i Paris. Uh jeg får helt lyst til at bestille en flybillet, så jeg kan komme afsted igen. ;-)

Jeg regner forresten med at mikse en pariser guide til jer, som gerne skulle komme op på bloggen i morgen. Og så er den ferie vist mere eller mindre afsluttet. Og ikke flere billedestorme fra turen ;-) I promise!

Vi ses i morgen :-)

15 kommentarer

 • Camilla

  Pænt og pariseragtig outfit ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Pænt og pariseragtig outfit ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne

  Pæn i Paris vil jeg heller kalde det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne

  Pæn i Paris vil jeg heller kalde det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah J

  Jeg er så vild med din nederdel. Den har en perfekt længde og et flot mønster. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah J

  Jeg er så vild med din nederdel. Den har en perfekt længde og et flot mønster. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sloth

  FLERE BILLEDER, TAK! Jeg er sikker på at du er gået amok med kameraet i Paris, så hold dig endelig ikke tilbage haha ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sloth

  FLERE BILLEDER, TAK! Jeg er sikker på at du er gået amok med kameraet i Paris, så hold dig endelig ikke tilbage haha ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Pænt og pariseragtig outfit ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne

  Pæn i Paris vil jeg heller kalde det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah J

  Jeg er så vild med din nederdel. Den har en perfekt længde og et flot mønster. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sloth

  FLERE BILLEDER, TAK! Jeg er sikker på at du er gået amok med kameraet i Paris, så hold dig endelig ikke tilbage haha ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Hehe tak <3 Jeg har dog lavet et par guides fra både Belgien og Paris :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Hehe tak <3 Jeg har dog lavet et par guides fra både Belgien og Paris :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Hehe tak <3 Jeg har dog lavet et par guides fra både Belgien og Paris :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately