New in: Sunnies

Postcard Istanbul

IMG_7038

Uh det er nu altså rart at være i Istanbul. Specielt varmen klager jeg bestemt ikke over ;-) Især når man hører at det regner hjemme i Danmark ;-)
Vi ankom til Istanbul onsdag aften og jeg har som sædvanlig probs med internettet hernede.. Ahem.. Så dette bliver også kun en kort opdatering herfra ;-)

Fredagscocktailen er skiftet ud med Frappé – en eftermiddags pause på en sidewalkcafé. Det er noget jeg holder meget af. Ét er at besøge seværdigheder og få en masse oplevelser – men det allerbedste for mig, er at sidde på en café og se menneskerne der strømmer forbi. Alle de indtryk og personligheder. Det kan faktisk være mægtigt sjovt. Og åbenbart hvis man sidder med sine bare stænger (hvilket ikke er så normalt hernede) – sikke nogle blikke!

Og nå ja! Godt nyt! Jeg har netop fået en melding hjemme fra Danmark om at jeg er blevet moster her i nat! Ih sikke en dejlig nyhed! Så selvom jeg nyder Istanbul, så glæder jeg nu alligevel til at møde familiens nye vidunder ;-)

Hvis I har lyst til at se flere billeder fra min tur hernede, så kan I altid følge med på min Instagram under navnet @bloggeronheels eller også kan I finde mig lige HER.

IMG_6861
IMG_6948
12028922_10153197461711314_579871225_n

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Sunnies