D E T A I L S

LOOK OF THE DAY: SIDEWALK

IMG_9356XX

IMG_9371XAX

IMG_9332XX

IMG_9373X

IMG_9374XX

IMG_9409XX

IMG_9379XX
LOOK OF THE DAY: Frakke: Købt i Shanghai (lignende HER og HER), Tørklæde: PIECES, Skjorte: Modström, Nederdel: Selected Femme, Støvler: Bianco, Ringe: Hvisk HER, HER og HER, Ur: Pilgrim

Først og fremmest, TUSIND tak for de søde kommentarer og tanker fra gårsdagens nedtur. I er nu søde hver og en og jeg smiler når jeg læser jeres kommentarer. Det betyder virkelig mere end I aner, så TAK!

Jeg er dog i et lidt bedre humør i dag og dagen har trods alt været noget bedre end i går – så langt så godt. Men efter en dag hvor humøret hænger lidt, så synes jeg altid at det hele ser lidt lysere ud dagen efter. Heldigvis..

Nå nok frk. gnavpot ;-) Jeg vil nemlig lige vise jeres mandagens outfit, hvor jeg var til fødselsdag i familien. Min lille nevø, som pludselig ikke er så lille længere fyldte nemlig 10 år. Og så fik jeg jo som altid lokket min søster til at tage et par billeder. ;-) Skjorten er forholdsvis ny og jeg knuselsker den allerede. Jeg elsker pasteller og denne pastelfarve er ingen undtagelse! Mere om pasteller i morgen ;-)

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

D E T A I L S