My all time favorite

Interior Inspo

 

Nogle gange ville jeg ønske at jeg kunne lave hele min lejlighed om. Hvis jeg kunne, så havde jeg fået lavet nyt gulv. Jeg har desværre et tarveligt kork gulv, som ikke gør nogen nytte. Og så er det bare som om at det ikke ligefrem passer sammen med mine møbler.

Jeg er og bliver en træ-elsker. Ment på den måde, at jeg elsker at bringe natur ind i indretningen. F.eks er både mit spisebord og sofabord i træ og jeg synes at det gør det hele lidt mere hyggeligt. Men jeg har af og til nogle dage hvor jeg har lyst til at bytte alle mine møbler og starte forfra. Kender I det? ;-) Men så igen.. Jeg kan nu alligevel godt lide min lejlighed med alle mine ting, for det er jo ting jeg selv har udvalgt. Helt alene! Så de betyder alligevel noget for mig ;-)

Billederne er venligst lånt fra www.esprit.dk, som har en hel kollektion kun med interiør. Jeg er helt vild med deres stil og jeg kunne sagtens finde på at shoppe nogle af tingene til min lejlighed. Min sofa skriger efter nye puder og jeg har fundet et par stykker på hjemmesiden, som ville passe helt perfekt hjemme hos mig ;-)

Men det er jo helt tosset at begynde at shoppe hometing nu, når julen er lige om hjørnet!! Meeen hvis man kun shopper nogle småting, så virker det ikke så slemt, vel?

Jeg må vist hellere smutte på arbejde inden jeg får flere gode ideer ;-)

Jeg kigger ind til jer senere ;-)

God dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My all time favorite