Giveaway: Rønsbøl ansigtsmasker

LOOK OF THE DAY: Turtleneck dress

LOOK OF THE DAY: Frakke: Købt i Shanghai (lignende HER og HER) Kjole: PIECES (lignende HER) Taske: Octopus, Solbriller: Ray Ban, Smykker: HVISK HER & HER Støvler: H&M (lignende HER)

Uh jeg gruer lidt for den kommende tid. Altså forstå mig, jeg elsker efteråret og vinteren. Meeen… Jeg er bestemt ikke fan af at det bliver så hurtigt mørkt om eftermiddagen. Hvilket også gav også lidt problemer med de her outfitbilleder. Altså udover at jeg valgte vi lige kunne tage et par billeder midt på Strøget, så der var hele tiden folk der gik forbi os og blokerede billedet ;-) Men derudover havde vi en kamp med lyset, for at kunne få taget nogle pæne billeder. Og det gør mig nok en anelse trist og bange. For hey! Så bliver det altså ret svært at tage billeder fremover ;-)

Jeg er lige kommet hjem fra dagens træning og det føles helt vidunderligt at komme hjem og bare mærke at kroppen har været i gang. Så nu vil jeg hoppe i bad og derefter hoppe i sofaen med computeren og besvare et par mails. Og så står den på Luksusfælden! yay!

12 kommentarer

 • Hvor ser du godt ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya Knudsen

  Lækkert suit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya Knudsen

  Lækkert suit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Baldsen

  Jeg elsker din turtleneck kjole. Nu overvejer jeg jo selv at købe en selvom jeg ikke har været glad for den kommende mode. Er du glad for din?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Baldsen

  Jeg elsker din turtleneck kjole. Nu overvejer jeg jo selv at købe en selvom jeg ikke har været glad for den kommende mode. Er du glad for din?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Taaak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Taaak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak tak ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak tak ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Jeg er super glad for den -) I starten var jeg ikke fan af rullekrave,men det er jeg blevet nu ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Jeg er super glad for den -) I starten var jeg ikke fan af rullekrave,men det er jeg blevet nu ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway: Rønsbøl ansigtsmasker