Adventskonkurrence: Juhldahls forkælelse

Lately

IMG_5065X
har pyntet det smukkeste juletræ hos min søde mor..

IMG_4815X
har spist mig mæt i de bedste lakridskugler fra Johan Bulow – det er nærmest skamfuldt så hurtigt de blev spist!

IMG_5160
Nye armbånd fra HVISK og fra Selected Femme

IMG_5297
har købt de sidste julegaver og holdt min egen lille pakke-fabrik. Noget så hyggeligt! Med snakcs of course!! ;-)

IMG_4899X
har besøgt min mor, som pynter så nysseligt og hyggeligt op til jul.

Hold nu op! Jeg kan slet ikke forstå at vi allerede er nået til 4. søndag i advent. Tiden går simpelthen alt for stærkt! Så stærkt at det kommer helt bag på mig, at vi altså taler om juleferien om blot to dage. Og juleaftensdag om 4 dage! Hov hov hov hvor blev tiden lige af?

Jeg har haft travlt i denne uge og jeg føler lidt at jeg løber om kap med tiden. Forhåbentlig skal det gøre godt med en lang juleferie, som lige er om hjørnet. Ahhhh.. Det kræver dog at jeg får arbejdet igennem de næste par dage, da jeg føler at jeg mange løser ender, som jeg gerne vil have styr på. Men jeg har alligevel formået at bevare den gode julestemning med både julegaveindkøb og juletræs pyntning. Åh tænk engang at det er juleaften lige om snart! :-)

Nå jeg vil få arbejdet lidt. Nettet har desværre drillet mig i dag, så nu hvor jeg endelig har internet igen – så skal det udnyttes ;-)

Må I få en dejlig søndag og en skøn 4. advent <3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventskonkurrence: Juhldahls forkælelse