My christmas list

My christmas list

christmaslist

1. “Ikke den slags pige” bog af Lene Dunham 2. Selected Femme skjorte 3. Guldkæde i 45 cm fra HVISK 4. Jane Kønig lovetag i bogstaverne H og C 5. Marc Jacobs Percy taske 6. Års abonnement på Woman 7. Armbånd fra Bybiehl 8. “Juice for begyndere”af Louise Lorang

Jeg må virkelig være den sværeste at købe gaver til i år. For første gang i mange år, så har jeg ikke rigtig nogle gaveønsker til jul. Jeg synes måske bare ikke at jeg mangler det helt store. Og så er jeg nok typen der køber det jeg lige står og mangler. Det har selvfølgelig bragt lidt usikkerhed hos både kæresten og familien, da jeg kan være noget så svær at købe julegave til. Forhåbentlig kan jeg blive lidt bedre til det ;-)

Men jeg har dog trods alt fundet 8 ønsker. 8 ØNSKER!! Hehe jeg ved godt at det ikke er mange – men jeg har alligevel fundet lidt ønsker ;-) Så nu er jeg nok bare spændt på at se hvad jeg får i julegave. :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My christmas list