Tapas NIGHT

Tapas NIGHT

IMG_2514XX

IMG_2513X

Tapas er betegnelse for en masse små lækre retter, som kan sammensættes til et stort hovedmåltid eller som en enkel forret. Formålet er at få brugt sanserne og smagsløgene, da man bliver introduceret for en masse smagsvarianter.
Forleden aften lavede vi en spontan tapas aften med nogle søde mennesker. Egentlig kræver tapas ikke alverdens forberedelse, men blot nogle få indkøb. Alt efter hvor meget smag og variation, så kan man let lave mange små retter til en fin overkommelig pris.

Derudover er det altså ret hyggeligt at smovse i et par timer og smage de forskellige varianter til en god rødvin eller iskold hvidvin. Tapas er helt klart aktuelt nu hvor vi går foråret i møde og jeg tror helt sikkert at vi skal prøve at holde en Grill Tapas aften, når vejret bliver lidt lunere.

Nå men jeg har altså noteret nogle madvarianter som vi har brugt og hvad der ellers ville være godt til en tapas middag.

 

Brød:

Flütes skåret i tynde skiver
Knækbrød i alle variationer
Grissini (er altid godt at have med)
Forskellige kiks til oste
Ristet rugbrød i meget tynde skiver

Kød:

Serrano- eller parmaskinke
Små chorizo sticks
Oksepølse
Chorizo pølse
Kyllingespyd i en lækker og stærk marinade
Paté
Laks
Rejer

Oste:

Dette er selvfølgelig en smagssag alt efter hvilke oste man kan lide. Men vælg gerne  en stærk ost, f.eks en chili gouda og en mild ost med evt. nøddesmag. Og ellers Mozzarella  sticks og flødeost.

IMG_2465X

Dip:
Hvidløgssmør
Tapenader af forskellige slags
Oliedip
Chilimayo
Aioli
Pesto

Grønt:

Cherrytomater
Peberfrugt i stænger
Oliven
Pinjekerner
Pickles
Bønner
Krydderurter

Saml det hele på bordet og tag jer god tid til at nyde maden <3

IMG_2432X

IMG_2506X

 

\"follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tapas NIGHT