På besøg hos Shopluksus

Friday night

Nogle gange skal man lade sig rive med af spontanitet. I aftes ville C og jeg tage ned i byen og fejre at C fik afleveret sin store opgave i mandags. Vi trængte til lidt kærestetid og hvad er bedre, end at tage ud og spise? Og muligvis nyde et glas vin eller to.

Men da vi kom hen til restauranten, var temperaturen stadig ret lun og byen var fyldt med mennesker. Så vi besluttede os for at komme lidt væk fra byen, så istedet bestilte vi lidt tapas to go.

Vi fandt et hyggeligt lille sted udenfor byen, hvor vinden var stille og udsigten var smuk!

Vinen måtte vi desværre undvære, da det er de færreste steder at de har vin på køl ;-) Men vi klarede middagen uden vin og servietter! Åh gud – lov mig at hvis I nogensinde tager på picnic et sted udenfor byen, så husk for guds skyld servietter ;-) Specielt hvis det er fingermad ;-)
Heldigvis havde vi pakket et par flasker med, så det kunne heldigvis klare det værste ;-)

Min søde fredagsdate ;-)

Efter et par timer med en hyggelig middag, besluttede vi os for at gå en lille tur i naturen og nyde solnedgangen, som forresten er yderst smuk. Det kan varmt anbefales ;-)

Lige om lidt får jeg besøg af veninde og i aften er vi inviteret på middag hos svigerforældrene og i morgen skal bruges på terrassen ;-)

Må I få en dejlig weekend, fineste <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På besøg hos Shopluksus