BREVKASSEN: Hvordan kan man spare op og bruge penge? :

LOOK OF THE DAY: Beach sundays

LOOK OF THE DAY: Kjole: Selected Femme// Soilbriller: Rayban // Taske: CLUSE//

Godmorgen piger! 

Jeg ville lige titte hovedet ind, inden jeg tager på arbejde. Jeg er nemlig på farten det meste af dagen, da den bla. står på arbejde, et enkelt møde og i aften skal jeg ud og spise og derefter i biffen og se Mig før dig! Uh en film jeg længe har set frem til. Jeg bloggede allerede for et lille år siden om bogen, som jeg slugte råt og godt! Så nu glæder jeg mig virkelig til at se filmen i aften :-)

Nå men nu til outfittet. Søndag aften besluttede C og jeg at tage på stranden, efter at have kogt mere eller mindre derhjemme. Så vi pakkede en lille taske og tog en spontan tur til stranden. Og sikke en følelse at dyppe tæerne i saltvandet og det varme sand for første gang i år! Det må vi vist hellere få gjort nogle flere gange ;-) 

Nå men jeg må hellere smutte på arbejde! 

Vi ses senere!  

Indlægget kan indeholde affilliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BREVKASSEN: Hvordan kan man spare op og bruge penge? :