Lately

LOOK OF THE DAY: On sundays

IMG_5982XX

IMG_5997X

IMG_6026X

IMG_5958X

IMG_6003X
LOOK OF THE DAY: Tee: Selected Femme, Jeans: Selected Femme, Espadrillos: Bianco (lignende HER), Taske: Depech (lignende HER), Solbriller: Ray Ban, Halskæde: Kuperman jewellery, Ur: Skagen, Armbånd: Hjerteforeningen og Dyrberg/Kern

I søndags var en pragtfuld dag, ikke nok med at jeg tilbragte søndagen i en hyggelig gårdhave fyldt med blomster, så var søndagen vist også årets sidste sommerdag. Jeg var derfor også hoppet i et casual suit bestående af slim jeans og en tee. Det rette søndags suit, hvis I spørger mig ;-)

Lige nu er jeg faktisk ret glad for at nå et sidste “sommer outfit” inden sommeren var helt ovre. For fremadrettet ser det vist ud til at efteråret er på vej. Og selvom jeg elsker sommeren og dens varme, så holder jeg mindst lige så meget af efteråret og vinteren. Jeg glæder mig specielt til at pakke mig ind i lag på lag sweaters og strømpebukser til mine nederdele ;-)

Kan I have en dejlig dag <3

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately