Tip til hårvask og langt hår

Summerhouse

Da jeg stod op i morges, spiste lidt morgenmad og tog i Fitness World for at træne. Egentlig havde jeg ikke nærmere studset over vejret, indtil der var en kvinde ved siden af mig nævnte at det er det vildeste regnvejr hun nogensinde har set og det var umuligt at holde ferie hjemme i Danmark. 

Hmm.. Den tænkte jeg lidt over, imens jeg øvede mig i mine squats (har I mon øvet på jeres squats fra Squat challenge? Ellers så se med HER. Jeg overvejer at udfordre min familie til at deltage i vores challenge ;-) ) at der er ikke noget vildt længere over at vi er i midt juli og det regner voldsomt. Faktisk lige I DAG, har jeg det overraskende skønt med at det regner. For jeg smutter nemlig i sommerhus med min søde familie. Og som jeg tidligere har nævnt, så synes jeg at regnvejr og sommerhus er den perfekte kombination.

Jeg glæder mig til at pakke mig ind i min strik og hygge med min familie. Vi skal spise god mad, snacks, spille uendelige spil, se hyggelige film og ikke mindst gå en tur i den hyggelige skov. Jeg glæder mig til at “komme” på ferie, selvom jeg egentlig har holdt ferie hele ugen, så er der altså bare noget andet ved at tage på ferie ;-) 

Men bare rolig, der er lovet internetforbindelse, så bloggen kommer ikke til at stå stille de næste par dage ;-) 

Nu vil jeg gå i gang med bage denne lækre og nemme kage og pakke det sidste i bilen og så er vi good to go!!

Hav en dejlig lørdag! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til hårvask og langt hår