Sund æggekage

3 garderobe favoritter

Kimono HER

Kender I det, når man shopper helt uhæmmet og garderoben bliver fyldt med en hel masse impulskøb og at der går måneder før man får det brugt? Næh?
Det kender jeg heller ikke til ;-)

Jeg er simpelthen så fornuftig når jeg shopper tøj. Jeg er MEGA god til at bytte tøjet, hvis jeg har fortrudt det mindste. Og egentlig tror jeg at det gavner at være en smule kræsen, når man shopper rundt i butikkerne. Jo vidst har jeg da en gang imellem kommet til at købe noget, som jeg selv synes var mega trendy, men hvor kæresten har vendt øjnene ad mig eller min søster har udbrudt “EJ HVOR ER DEN GYSELIG” – men så har jeg givet den et par dage eller uger, hvor jeg alligevel har formået at få et outfit ud af mine impulskøb ;-)

Offshoulder top: Neo noir

Men i min sommerferie var der alligevel et par genganger, som altid var hurtigt og sikkert at hoppe i – i hvert fald ifølge mig selv ;-) 3 forholdsvis billige køb og som bare kan passe til ALT i min garderobe! Jeg synes selv at det er nogle ret gode køb også selvom min kimono øverst, kun kostede 50 kr ;-)

Lækkert tøj behøver altså ikke at koste en formue – så længe det er holdbart og ikke fejler på kvaliteten ;-)

T-shirt: HER

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund æggekage