NU: FERIE

Status

??Som I nok har bemærket, så hylder jeg bloggen i denne uge. Jeg skriver alt fra de første måneder som blogger, hvordan du kan blive en god blogger, spørgerunde om bloggen og presse.

Det slog mig i weekenden, at jeg efterhånden har fået utrolig mange spørgsmål omkring min blog, hvordan jeg startede, hvad jeg gør for at holde standarden, hvad der inspirerer mig og hvordan jeg tager mine billeder. Kort sagt: I ER VILDT INTERESSERET I MIN BLOG! Og hvor er det altså skønt!! :-) Derfor er der også sat ekstra fokus på dette i denne uge :-) En slags dokumenthåndtering, om man vil :-)

Så jeg håber at I kan lide det og at I finder det brugbart, ellers så er I velkommen til at spørge i min lille spørgerunde, som jeg har kørende lige HER. :-)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU: FERIE