LATELY

LET IT SNOW, LET IT SNOW

Er jeg virkelig den eneste der godt kunne have brugt et par ekstra sne-dage??

Jeg synes sneen forsvandt alt alt for hurtigt! Og der er altså noget hyggeligt over snevejr – specielt fordi det er den perfekte undskyldning for at drikke varm kakao med skumfiduser ;-) ha ha.. Måske man skulle booke sig en skiferie til Norge?

Åh det er mandag, og jeg må godt nok indrømme at jeg er lidt sløv i dag. Jeg er træt og har nok allermest lyst til at putte mig ind under dynen og sove resten af aftenen! Meeen, den tanke gemmer jeg til senere! For lige om lidt kører jeg videre om til madklub med 3 søde veninder! Det føles som en evighed siden vi så hinanden sidst.

Jeg elsker mine madklubber jeg har med mine veninder. Det er så simpelt, men super hyggeligt at catche up med veninderne over en hyggelig middag.

Kig endelig ind senere, hvor jeg deler opskriften på en sund og nem madtærte :-)

1 kommentar

  • Jeg er 100% med dig på den med sneen! Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg længselsfuldt har kigget ud af vinduet i dag, fordi der skulle være en spinkel chance for sne, haha

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY