LATELY

SUNDE TUN FRIKADELLER

Vi tager lige en omgang “husmor” mad, nemlig tunfrikadeller!! Jeg har tidligere delt opskriften på mine tunfrikadeller HER , men denne gang ville jeg eksperimentere lidt med frikadellerne og giv dem et lille tvist.

Vi har spist dem herhjemme til en god quinoa salat både til aftensmad og frokost og det fungerer altså ret godt, skulle jeg hilse og sige ;-) Faktisk har jeg lavet en stor portion, som jeg har gemt i fryseren til de dage, hvor aftensmaden eller frokosten skal være nemt. Det giver et stort overskud i hverdagen herhjemme :-)

Blot et lille tip :-)

TUN FRIKADELLER

Du skal bruge:

  • 2 dåser tun i vand
  • 2 æg
  • 1 skalotteløg
  • 1 lille rødløg
  • 2 fede hvidløg
  • 2 dl finthakket persille
  • 200 g creme fraiche 18 %
  • 1 dl havregryn
  • 1 tsk chilipulver
  • Salt og peber
Bland alle ingredienserne sammen og rør godt rundt. Stil frikadellefarsen i køleskabet i 30 min. Kom lidt olie/smør på en pande. Form frikadellerne med en ske og steg frikadellerne til de er gyldne.
Spis dem evt. med en god salat eller som kolde på rugbrød!
VELBEKOMME!
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY