LOOK OF THE DAY: SWEAT FOR SPRING

CASUAL SATURDAY

Jeg er ret fan af lørdag og den topper næsten over en af mine yndlings dage som er fredag ;-)

Jeg vågnede ret tidligt i morges og tog mig god tid til at spise min morgenmad, imens jeg tømte mail indbakken, som desværre er blevet lidt forsømt i denne uge. Og det er altså tilfredsstillende, når jeg endelig har fået læst alle mails igennem og ikke mindst besvare dem. Derefter tog jeg et par timers træning. Jeg er blevet meget glad for spinning og jeg elsker den energi jeg kan få ud af det og dermed sparke min weekenden ordentlig i gang.

Nu sidder jeg derimod lidt træt og lidt sulten efter træningen og vil arbejde et par timer på bloggen. Jeg drømmer lidt o et lækkert weekendophold – men det må vist hellere vente til en gang ud i fremtiden ;-)
Senere tager Hr. Skov og jeg ud til en hyggelig middag ude hos mine svigerforældre. Og så tror jeg vist at resten af weekenden skal gå ret stille for sig. Altså udover at jeg har lovet Hr. Skov en kaffedate i løbet af weekenden, så mon ikke jeg også kan finde tid til dette.

Jeg vil blot kigge ind til jer og ønske jer en dejlig lørdag!

Jeg kigger ind til jer igen senere med en re-post af en ret lækker opskrift!

God lørdag, fineste <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: SWEAT FOR SPRING